top of page

Kamprapport: Milan-Torino (0-0)


Til tross for et stort overtak fra vertene kom Torino fra kampen på San Siro med et poeng i bagasjen. 

Milan-Torino 0-0

Store sjanser til hjemmelaget

Milan tok tak i kampen fra start av og styrte showet gjennom mye ballinnehav, og allerede etter 5 minutter burde hjemmelaget tatt ledelsen. Suso avsluttet fra distanse, men ballen gikk via en forsvarer og landet hos Kalinic som alene med keeper satte ballen i stolpen fra 10 meter. Noen minutter senere forsøkte Milans spanske nummer 8 seg på et frispark, men Sirigu vartet opp med en fin redning da han slo ballen til corner.

Etter snaue 20 minutter fikk gjestene nettsus da de opprettholdt trykket etter en dødball, men scoringen ble korrekt annulert for en hands på Obi.

Fem minutter senere var det Andre Silva som burde klart å tegne seg på scoringslisten da et strøkent innlegg fra Zapata (!) lurte seg inn mellom forsvar og keeper, men portugiseren satte ballen utenfor fra 9 meter.

Kampen ble etterhvert ganske jevnspilt, uten at noen av lagene klarte å skape de helt store sjansene. Nærmest var Milan etter 42 minutter da Kalinic presset hardt og vant ballen fra den bakerste forsvareren. Dessverre somlet kroaten for mye og avleveringen til Suso var meget svakt. Skuddet fra spanjolen traff heller aldri mål og lagene gikk til pause med stillingen 0-0.

Gjestene nær på i sluttminuttene

Den andre omgangen var bare noen få minutter gammel da Milans kaptein kunne  fått sitt første seriemål for klubben. Bonucci vant ballen, spilte videre og fortsatte løpet sitt. Han fikk ballen tilbake inne i feltet, men istedenfor å spille ut 45 grader valgte midtstopperen å gå for en avslutning som endte i nettveggen.

Etter en frisk start fra Milan jevnet det seg noe ut, men det var vertene som stod for de største farlighetene og etter halvspilt omgang var det igjen nære på. Et flott innlegg fant pannebrasken til Kalinic, men Sirigu var med på notene og vartet opp med en fantastisk redning. Den kroatiske spissen fikk tak i returen og avsluttet, men nok en gang stod Sirigu i veien og slo til corner.

Kort tid etter dobbeltsjansen hadde Suso en god mulighet fra distanse, men Sirigu stod en meget god kamp og avverget nok en gang. Etter det døde kampen i stor grad ut og ble preget av mange bytter fra begge lag. Etter 69 minutter ble Ljajic erstattet av Falque, mens Montella svarte med å erstatte en svak Bonaventura med Calhanoglu kort tid etter.

Etter 77 minutter ble Niang buet av San Siro og inn kom Boye, mens Kalinic fikk samme medisin da han gav plass for Cutrone. Milans innbytter ble på sin side møtt av jubelrop.

Når kampen gikk mot slutten var det faktisk Torino som var nærmest tre poeng. Først steg Belotti til værs og headet mot mål, men Donnarumma gjorde en strålende redning. På returen var Falque først frempå, men igjen var Milans sisteskanse i veien og det hele endte opp med poengdeling på San Siro.

Det betyr at Milan har 18 poeng opp til Napoli på topp, 11 poeng opp til Champions League og 6 poeng opp til Sampdoria på 6. plass. Til helgen venter Benevento, som har tapt samtlige 13 kamper så langt, på bortebane for Milan.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6 – 2 Skudd utenfor mål: 6 – 4 Vellykkede pasninger: 77% – 72% Cornere: 5 – 4 Offside: 8 – 1 Frispark: 15 – 20 Gule kort: 0 – 2 Røde kort: 0 – 0 Ballbesittelse: 53% – 47%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page