top of page

Kalinic på medisinsk sjekk


Nikola Kalinic ser ut til å fortsette karrieren i Atletico Madrid.

Det melder blant andre Mediaset og troverdige Gianluca Di Marzio hos Sky Sport Italia. I følge kildene vil kroaten gjennomføre de medisinske undersøkelsene i morgen, og dersom alt går etter planen vil han lånes ut kommende sesong før avtalen gjøres permanent om ett år. Overgangen har i følge Sky en totalramme på mellom € 18-20 millioner.

Nikola Kalinic har vært linket til La Liga-klubben i hele sommer, men på grunn av avtalen mellom Kevin Gameiro og Valencia har det dratt ut. Nå virker spissen å være klar for rivalen, og Diego Simeone har en ledig plass i troppen som brukes på Milans 30 år gamle angriper.

Spissen, som ble kastet ut av Kroatias VM-tropp i sommer, ble hentet fra Fiorentina for € 25 millioner i fjor sommer. Låneavtalen ble automatisk gjort permanent 1. juli, men allerede da var det mer eller mindre klart at 6 mål på 41 kamper ikke var tilstrekkelig for å bli satset videre på i Milan.

Leonardo gikk langt i å antyde at Kalinic var på vei bort på pressekonferansen tidligere i dag, og det blir interessant å se om brassen klarer å lande en solid midtbanespiller selv om han uttalte at det ville være mer eller mindre umulig.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page