top of page

Kalinic nekter å dra


Nikola Kalinic har ingen planer om å forlate Milan.

Det hevder calciomercato.com. Det skal være interesse rundt angriperen, både fra tyske, russiske og kinesiske klubber, men de kan i følge nettstedet se langt etter spillerens tjenester. Både Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt og Lokomotiv Moskva skal ha fått tommelen ned.

Kroaten kom på lån fra Fiorentina før sesongen med en obligasjon på kjøp for totalt € 25 millioner, men med de prestasjonene han har vist for Rossoneri er det uvisst om det finnes en fremtid for 30-åringen på Milanello.

Han skal være fullstendig klar over at han ikke har levd opp til forventningene, men ønsker likevel å bli værende for å bevise at han kan oppnå suksess i Milan. På 31 seriekamper, hvorav 20 var fra start, scoret Kalinic 6 ganger og leverte 5 målgivende pasninger, mens han gikk målløs av banen i samtlige 10 cup- og Europa League-kamper.

Dersom Milan skulle mislykkes med å bli kvitt Nikola Kalinic kan det bety kroken på døra for lovende Andre Silva, som også har hatt en vanskelig førstesesong i klubben. Den nyopprykkede Premier League-klubben Wolverhampton har i lengre tid blitt koblet til portugiseren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page