top of page

Kalinic ankommer på torsdag


Kroaten kan bli klar i løpet av uken.

Samtidig som at Carlos Bacca nærmer seg et utlån til spanske Villareal, er Nikola Kalinic i ferd med å bli sommerens tiende nykommer på Milanello. Premium Sport melder at 29-åringen vil ankomme Milano førstkommende torsdag.

Milan har jaktet spissen i hele sommer, men har vært uvillige til å møte Fiorentinas krav på € 30 millioner. Nå skal partene ha blitt enige om en overgangssum på € 25 millioner, mens Viola kan få utbetalt ytterligere € 5 millioner dersom kroaten blir en suksess. Spilleren selv vil signere en fireårs-avtale verdt € 3 millioner per sesong.

Nikola Kalinic signerte for Fiorentina i august 2015 og har på sine to sesonger scoret 27 ganger på 69 opptredener i Serie A. Totalt er det blitt 36 scoringer på 86 kamper i alle turneringer for klubben fra Firenze.

Signeringen av Nikola Kalinic, dersom den går igjennom, trenger dog ikke å bety at han blir den siste angriperen som slutter seg til troppen. Flere italienske medier hevder at Kalinic i så måte vil erstatte Bacca, og at Milan ønsker seg enda en spiss for å skape konkurranse og bredde på topp.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page