top of page

Kaka: «Håper ikke Berlusconi er ferdig»


Kaka har snakket med Sky Sport i forkant av derbyet med Inter. 

Den brasilianske magikeren har spilt for Milan i to perioder, fra 03-09 og sesongen 13-14 da han kom gratis fra Real Madrid etter fire år i Spania. 34-åringen har fortsatt sterke bånd til klubben han spilte over 300 kamper for og løftet trofeet i Champions League med tilbake i 2007.

Som en kommentar til neste helgs Derby della Madonnina mot Inter sa Kaka til Sky Sport Italia at «Milan gjør det veldig godt denne sesongen».

«Som en Milanista håper jeg selvfølgelig at Vincenzo Montella treffer med laguttaket og sender utpå sine beste menn mot Inter, slik at fansen kan feire en seier på San Siro,» fortsatte playmakeren som nå spiller for Orlando City i USA.

Det er ventet at Sino-Europe Sports vil fullføre overtakelsen av klubben neste måned, og 20. november blir i så fall siste gang Silvio Berlusconi er President i Derby della Madonnina.

«Det er litt vanskelig for meg å akseptere at dette kan bli Silvio Berlusconi og Adriano Galliani sitt siste derby. Disse to mennene står bak klubbens mest suksessrike periode noensinne.»

«Vi får se, men jeg håper ikke dette blir deres siste Derby della Madonnina.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page