top of page

Juventus øyner dobbel


Juventus vil hente to akademi-produkter til Torino. 

Spillerne det er snakk om er Manuel Locatelli og Mattia De Sciglio. De siste ryktene rundt sistnevnte kan du lese om her.

Nå melder La Stampa og Corriere dello Sport at de i tillegg ønsker Manuel Locatelli i stallen foran kommende sesong. I følge kildene er partene allerede i forhandlinger om en overgang. Milan er i utgangspunktet ikke veldig lystne på å slippe et av sine største talenter til Juventus, men det kan fort bli begrensede muligheter i Milan den kommende sesongen.

Ledelsen i Milan ønsker at 19-åringen heller skal ta et år på lån hos SPAL, Sassulo eller Atalanta, som alle ønsker spilleren. Locatelli selv skal være mer interessert i en permanent overgang til Juventus og at spillerens agent jobber for å komme til enighet.

Manuel Locatelli fikk sitt gjennombrudd i fjor da han fikk tillit som regista i Riccardo Montolivo sitt skadefravær. Han startet bra og scoret blant annet to flotte mål mot Juventus og Sassuolo på høsten, men etter hvert gikk det tråere og Jose Sosa overtok plassen på laget. Totalt ble det 17 kamper fra start og 8 innhopp i Serie A på unggutten.

Manuel Locatelli deltok i U21-EM for Italia i sommer og er på grunn av utvidet ferie ikke med resten av laget til Kina. I fjor høst signerte han under på en fireårsavtale som strekker seg til sommeren 2020.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page