top of page

José Mauri nærmer seg Mila


19 år gamle José Mauri er i følge ryktene i ferd med å bli Milanspiller.

På tross av sin unge alder, har han allerede rukket å spille 31 kamper i Serie A, og flere klubber er interessert i den unge argentinske midtbanespilleren. Denne sesongen har han blant annet gjort seg bemerket ved å score vinnermålet da tabelljumbo Parma slo Juventus i april.

I Italia rapporteres det nå om at Mauri bare er en signatur unna å bli Milanspiller, selv om både Juventus, Atletico Madrid, Wolfsburg og Schalke har vært interessert. Ryktene sier at det er snakk om en 4-årskontrakt, og at prislappen er rundt 3-4 millioner euro.

Mauri er kjent for å ha en slepen venstrefot og er regnet som et av Italias mest spennende talent. Han vil neppe være noen umiddelbar løsning på Milans problemer, men kan absolutt være en mann for framtida. Og kanskje er Mauri første ledd i det lenge etterlengtede «Youth Project» i Milan.

Og sitatene fra Mauris agent har ikke akkurat dempa forventingene om at Mauri blir rossoneri til sommeren:

“Milan are strongly interested in the lad, not just now, but for months.”

“Do they have an advantage? Definitely, it’s a matter of respect for the Rossoneri.”

“Jose believes in his qualities and will back himself, he’s ambitious and he wants to make a career for himself, so he’ll look at who gives technical guarantees.

“We’ve rejected higher salaries, because the lad wants to play. Milan need several midfielders and he could be one of them, he could play with those who have more experience.”

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page