Inzaghi: «Vi er fornøyde, men vi har ikke oppnådd noe enda.»


Inzaghi

Pippo Inzaghi har troen på at 2-0 seieren mot Cesena, søndag ettermiddag, kan være vinden som skal til for å snu Milan-skuta.

«Vi er veldig fornøyde med resultatet på søndag, men vi har ikke oppnådd noe enda. Jeg ville først og fremst at vi skulle spille en god kamp, og som resultat av det stikke av med seieren. Det synes jeg vi oppnådde i dag.» uttalte Inzaghi til Sky Sport Italia.

«Vi må vinne to-tre kamper på rad for å virkelig være tilbake der vi skal være, men dette er en veldig god start.»

Inzaghi virket særs fornøyd med Ciacomo ‘Jack’ Bonaventuras prestasjoner i kampen mot Cesena. Han var mannen som åpnet målkontoen for Milan med et godt plassert prosjektil fra rundt 20 meter. Jack er en svært anvendelig spiller og har spilt i flere forskjellige posisjoner denne sesongen. I dagens kamp spilte han i 10’er-rollen, like bak Menez og Destro, hvor han imponerte stort.

«Jack er den typen spiller alle trenere ønsker å ha i laget, uansett hvor i laget du plasserer han, så gjør han jobben. Jeg valgte å bruke Bonaventura som trequartista fordi han har intelligensen og andre karaktertrekk som trengs for å spille der.  I dag hadde han assisten til Polis underkjente mål, en scoring, et skudd i stanga, og i tillegg hjalp han til defensivt.»

» Jeg var ute etter mer balanse og ballbesittelse i dag, og da var en midtbane med tre mann fundamentet. Cerci kan uten problem spille som dyptliggende spiss, samme gjelder Honda som trequartista, noe som gir oss dybde og mulighet til ulike taktiske oppsett.»

Mattia Destro spilte ikke karrierens beste kamp og slet med å komme til de store sjansene.

«Mattia trener veldig godt, han trenger nok litt tid for å finne sin plass når det kommer til det taktiske. Han må forholde seg rolig. Jeg er sikker på at han scorer i neste kamp som han gjorde forrige uke.»

Giampaolo Pazzini fikk sesongens første nettkjenning med en straffescoring helt på tampen av kampen.

«Jeg var helt ærlig med Giampaolo i Januar da vi signerte Destro. Han vet godt hvilken rolle han har i laget og at det er konkurranse om plassene. Han trener hardt, har riktig holdninger og lever for å score mål, så jeg kan stole på han når han får sjansen. Vi har et veldig godt forhold med grunnlag i gjensidig respekt.»

Inzaghi ble spurt om dagens seier fører til at han sitter trygt noen uker til.

«Presidenten har aldri kritisert meg, han har alltid støttet meg. Helt siden vår periode med dårlig form begynte har han ringt meg hver eneste dag for å berolige meg med at jeg sitter trygt. På fredag ringte han meg 07.45, men jeg sov. Det var uansett hyggelig at han tok seg tid til å ringe!»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle