top of page

Inzaghi: «Dette er ikke riktig tidspunkt å la ungguttene få debutere.»Filippo Inzaghis Milan har for første gang på mange måneder vunnet to kamper på rad, selv om gårdsdagens affære kun var en treningskamp mot Lega Pro-laget Reggiana. 

Det er midt i landslagspausen, og i går gjestet Milan Mapei Stadium i en vennskapskamp mot Reggiana. Milan vant ganske komfortabelt med to fantastiske scoringer av Suso og ett mål av Jeremy Menez. Inzaghi valgte å spille med mange av sine tidligere elever fra Primavera, men insisterte på at dette ikke er riktig tidspunkt for debuter.

«Laget spilte bra. Jeg er fornøyd med lagets holdning, de individuelle prestasjonene, og med ungdomsspillerne som gjorde det bra, men vi er allerede klar over at Milans ungdomsseksjon er fantastisk,» fortalte Inzaghi til Milan Channel etter at dommeren hadde blåst av kampen.

«Suso? Det er riktig posisjon for han (på høyrekanten), og jeg har hatt lyst til å la han få prøve seg, men vi har også Honda og Cerci som kan brukes der. Alle vet at han er en eksepsjonell spiller, vi må la han få tid til å finne seg til rette. Hvis han fortsetter å spille på denne måten gjør han livet mitt vanskelig!»

«Primaveraspillerne? Alessandro Mastalli som spilte godt har jeg kjent veldig lenge (han var kaptein på Inzaghis Primaveralag), Gian Filippo Felicioli hadde også en god kamp på venstresiden. Det er viktig at ungguttene får slippe til på A-laget, men dette er ikke riktig tidspunkt å la dem debutere.»

«Opptredenen mot Reggiana? Vi spilte akkurat slik vi vet at vi kan spille, noen av trekkene kom pga. 4-3-3 formasjonen vi brukte. Vi har byttet den ut i ny og ned, men det er i 4-3-3 vi må spille.»

«Spillere som kommer tilbake fra skade? De Sciglio og Zapata er allerede tilbake, men vi vil gi dem enda en uke med trening. Vi får vente å se om vi kan ønske flere spillere velkommen tilbake fra skade. Når alle spillerne er tilgjengelige, har man gode alternativer på benken i tillegg til en konkurransedyktig ellever.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page