Inzaghi arbeidsløs neste uke?Inzaghi

Det er ingen tvil om at Filippo Inzaghi er en av fotball-verdenens mest pressede trenere. 41-åringen kan nå gå inn i sin siste uke med jobb på en stund.

Tirsdag skriver den italienske storavisen Gazzetta dello Sport at søndagens kamp mot Cesena kan bli spisslegendens siste som trener for AC Milan. Dersom det skjer meldes det om at assistenttrener Mauro Tassotti tar over ut sesongen, og at Fiorentina-trener Vincenzo Montella og Italia-trener Antonio Conte er favoritter til å ta over til sommeren. Tassotti har vært assistent i Milan siden 2001,og står faktisk med en seierprosent på 100 etter at han var «caretaker» mellom Massimilano Allegri og Clarence Seedorf.

Dette er ikke første gangen i år Inzaghi har fått beskjed om «vinn eller forsvinn». Før Coppa Italia-kampen mot Lazio verserte det rykter om at den tidligere storscoreren ville få fyken dersom Milan ikke vant. Laget fra hovedstaden tok seg greit videre, men Inzaghi ble i jobben. Nå gjenstår det å se om det er mer hold i ryktene til Gazzetta dersom Milan går på nok et tap søndag klokken 15:00.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle