Il Barone: «Galliani har gjort sitt, han må forlate Milan»curva

Curva Suds leder Giancarlo Capelli, bedre kjent som Il Barone uttalte denne uken: «Med dagens stall har ikke Milan noen fremtid. For noen år tilbake ville ikke disse spillerne engang vært blant reservene.»

Forrige måned slapp Curva Sud en offisiell pressemelding hvor de uttrykte deres skuffelse med Milans nåværende situasjon. De påpeker videre at Adriano Galliani uten tvil er mannen som må stå ansvarlig for den gamle storhetens fall. Il Barone ble intervjuet av SportItalia denne uken, hvor han kommenterte forrige måneds pressemelding:

«Curvaens syn på Galliani? I to år har Milans resultater vært under pari på grunn av ledelsen. Seedorf påpekte det samme, at 3/4 av stallen var langt i fra bra nok. Etter vår mening har Galliani gjort sitt, og må nå forlate klubben. Kanskje vi kan klare å snu skuta hvis han forlater klubben nå, hvis ikke risikerer vi å ødelegge det man har brukt lang tid på å bygge. Alternativene til Galliani? Vi har allerede et alternativ til Galliani i Barbara Berlusconi. Dagens situasjon gjør ingen godt, hverken laget eller klubben.»

«Se bare på resultatene. Atmosfæren er ikke god, og San Siro er så godt som tom. Overgangsmarkedet? Vi ser på det som helt ok, men for noen år siden ville ikke disse spillerne engang vært blant våre reserver.

«Inzaghi? Vi står bak Inzaghi, det er noe alle er klar over. Det er ubegripelig hvordan vi tre ganger på to år har har skiftet trener. Alle tre kan ikke være inkompetente. Utbyttet av Poli i kampen mot Juventus? Jeg ville ikke uttale meg kontroversielt, men Poli skulle aldri vært tatt av banen. De mobbende ropene fra de andre lagenes supportere? Det er en del av fotballens skjønnhet. For å være helt ærlig så kan vi ikke høre dem. 

«Om Curvaen er villig til å akseptere ungdomspolitikken som skulle bli innført? Ledelsen burde ikke gjøre narr av fansen. Hvorfor ble Niang og Saponara lånt ut i Januar? Da kan de hvertfall ikke snakke om et prosjekt som går ut på å satse på unge spillere. For å gjøre ting klart: Supporterne forstår og aksepterer ungdomspolitikken, men det betyr ikke at det er greit og kun hente bosman-spillere. Da vil supporterne uten tvil føle seg lurt.» 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle