top of page

Hva gjør Milan med Niang?


Milan er ikke sikre på hva de skal gjøre med angriperen. 

Før sesongoppkjøringen startet virket det relativt sikkert at M´baye Niang var ferdig i Milan. Han var utlånt til Premier League-klubben Watford i vår, og i tillegg til dem var flere andre engelske lag interesserte.

22-åringen selv ønsket ikke å skrive under en permanent kontrakt med Watford etter at Walter Mazzari fikk fyken, og i mangel av andre konkrete tilbud har han vært en del av Montellas tropp i sommer.

Der har Niang vist seg frem fra en positiv side og manageren har uttalt at franskmannen er langt mer moden enn sist han ikledde seg Rossoneri. Prestasjonene mot Bayern Munchen og CSU Craiova var veldig positive for angriperen som scoret 2 mål på 16 kamper i Premier League.

Vincenzo Montella vurderer i følge Gazzetta dello Sport å beholde Niang i troppen kommende sesong, men det er ikke skrevet i stein. Manageren har få spillere som kan skilte med samme råe fysikk og gjennombruddskraft som den unge franskmannen, men det er heller tvilsomt at han blir lovet en fast plass på laget.

I Torino sitter gamlesjefen Sinisa Mihajlovic, som fikk ut store deler av 22-åringens potensiale da han ledet Milan i 15/16-sesongen. Han er en stor beundrer av Niang og trenger en forsterkning etter at Juan Iturbe dro tilbake til Roma ved sesongslutt.

M´baye Niang kom til Milan i 2012 og har spilt 78 offisielle kamper for klubben. Han har notert seg for 12 scoringer og 10 målgivende pasninger. Han har vært lånt ut til Montpellier, Genoa og nevnte Watford siden overgangen fra Caen verdt € 3 millioner for fem år siden.

1 visninger0 kommentarer

Bình luận


bottom of page