top of page

Halilovic på medisinsk sjekk


Alan Halilovic er på vei til Milan.

Midt oppi alt kaoset med utestengelse fra UEFA sine turneringer jobber det sportslige apparatet med å forsterke Gennaro Gattuso sin tropp, og sommerens første signering kan snart være et faktum. Kroatiske Alan Halilovic skal nemlig være på plass i Italia for å gjennomføre den medisinske sjekken i Milan. Det melder Sky Sport Italia ved normalt sett troverdige Gianluca Di Marzio. Den kroatiske playmakeren er Hamburgs eiendom, men etter at den tyske giganten i vår rykket ned til nivå 2 må de rydde i rekkene.

22-åringen kan bekle alle offensive midtbanespiller og er kjent for en meget god venstrefot. Overgangssummen skal være på i underkant av €3 millioner, og dersom han består den medisinske sjekken meldes det at Halilovic vil signere en treårsavtale med Milan.

Alan Halilovic var på alles lepper da han i september 2012, kun 16 år og 101 dager gammel, ble tidenes yngste spiller for Dinamo Zagreb. I den påfølgende serierunden ble han tidenes yngste målscorer i den kroatiske toppdivisjonen og han fikk raskt kallenavnet «den nye Luka Modric». Etter to sesonger på A-laget til Dinamo tok Halilovic veien videre til den katalanske storklubben Barcelona, som skal ha betalt rundt € 5 millioner for den da 18 år gamle kroaten som ett år tidligere ble nasjonens yngste landslagsspiller gjennom historien.

I Barcelona fikk aldri Halilovic det gjennombruddet man hadde forventet og etter kun 30 minutter i Copa Del Rey ble han etter en sesong sendt på lån til Sporting Gijon. Han spilte fast i La Liga, men Barcelona hadde mistet troen på Halilovic og solgte ham videre til Hamburg for €5.5 millioner. Etter et halvt år og kun en håndfull kamper i Bundesliga ble Halilovic sendt på ett 18 måneders langt lån til Las Palmas. Her ble Halilovic satset på, men etter at Las Palmas rykket ned i vår ble det klart at de ikke ville benytte seg av kjøpsopsjonen de hadde sikret seg.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page