top of page

Grassi neste mann på vei inn?


Alberto Grassi fra Atalanta skal i følge Sky Italia nærme seg en overgang til Milan, men klubben får tøff konkurranse om spilleren. 

President Silvio Berlusconi skal torsdag ettermiddag ha vært i møter med Atalanta´s president Antonio Percassi for å diskutere en overgang for den unge midtbanespilleren Alberto Grassi.

Grassi, som har spilt 13 kamper i Serie A så langt denne sesongen, kan bli en del av en relativt innviklet overgang. Om Atalanta skal godta et bud i januar ønsker de i følge Sky-repporter Gianluca De Marzio Milans unge spiss Andrea Petagna som en del av avtalen.

Petagna er for øyeblikket på utlån til Ascoli hvor han har scoret 4 mål på 16 kamper, og Milan må komme til enighet med Serie B-klubben om en tilbakekalling av Petagna om de ønsker å få Grassi på plass i løpet av januar.

Alberto Grassi skal også være sterkt ønsket i Firenze og Napoli, så Milan er nødt til å tilby noe som ikke Fiorentina og Napoli er i stand til å gjøre for sikre seg den sentrale midtbanespilleren som har gått gradene gjennom Atalantas ungdomsakademi.

0 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page