top of page

Gazidis presentert som ny direktør


Ivan Gazidis er klubbens nye administrerende direktør.

I midten av september bekreftet ledelsen i klubben at Ivan Gazidis ville etterfølge Marco Fassone som klubbens administrerende direktør, og tidligere denne uken ble han valgt inn i Milan-styret. Han kommer fra samme rolle i Arsenal, hvor han jobbet ut november.

I klubbens offisielle pressemelding skrev styret at de var glade for ansettelsen av Gazidis og at dette var et tydelig tegn på at de nye eierne har viktige målsetninger de vil nå på mellomlang- og lang sikt.

54-åringen, som har skrevet en kontrakt med klubben ut neste sesong, var selv godt fornøyd med sin nye jobb.

«Det er en stor ære å bli valgt til å lede Milan inn i en ny æra som klubbens administrerende direktør. Vil vil forsikre alle millionene med fans over hele verden om jeg vil legge mitt hjerte om mi sjel for å gjøre jobben så godt som mulig.»

«Det harde arbeidet for å oppnå alt vi ønsker med denne flotte klubben starter nå. Det vil kreve samarbeid både på og utenfor banen. Jeg er ekstremt spent på de mulighetene som ligger foran oss, og selv om reisen vil bli krevende er jeg overbevist om at vi kan bringe Milan tilbake der klubben hører hjemme. Forza Milan!»

Sør-Afrikaneren har vært Arsenals administrerende direktør siden januar 2009 og har stått ved roret gjennom en tid med meget gode økonomiske resultater, men hvor det sportslige av ulike årsaker har havnet i andre rekke. Han har dog forlatt London-klubben i best mulig forfatning; de har så langt lykkes godt med å erstatte deres manager gjennom 21 år, Arsene Wenger, med Unai Emery og det ser ut til at han er blitt sjenket et mer konkurransedyktig lag enn hva hans forgjenger kunne slå i bordet med de seneste sesongene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page