top of page

Gattuso: «Vi må vinne»


Gennaro Gattuso forbereder seg på sesongens siste Derby della Madonnina.

Milan skulle i utgangspunktet møtt Inter 4. mars, men på grunn av det tragiske dødsfallet til Davide Astori ble kampen utsatt og i morgen braker det løs på San Siro. I dag stilte Milans manager opp på pressekonferanse for å snakke om oppgjøret.

«Mye har endret seg for Inter gjennom de siste ukene. De har scoret 10 ganger og kun sluppet inn ett. De er i god form, men det er vi også og vi var veldig gode mot Juventus. Det er mye på spill i dette derbyet og jeg håper at vi klarer å spille med samme kvalitet som vi gjorde i helgen.»

Manageren understreket viktigheten av å ha fansen i ryggen.

«Vi må gjøre det godt for å skape en entusiasme blant fansen og vi må tolke kampen riktig. Stadionet kommer til å være fullstappet. På Allienz Stadion gikk gutta for å gi sin applaus til fansen og de var stolte av oss. Vi må forbedre mentaliteten, for vi kan aldri gi opp og vi må alltid krige.»

Forut for den 4. mars, da kampen i utgangspunktet skulle vært spilt, var Milan laget i best form. Det er endret nå og Inter har vist formstigning de siste ukene.

«Derbyet blir ikke alltid vunnet av det laget som er best. Vi skal gjøre ting på samme måte som vi pleier, men Inter har vært gode i de 3-4 siste kampene og vi må være sparsomme med rommene som vi tillater dem. Vi må være solide både teknisk, taktisk og defensivt. Dette er som en finale for oss, men vi begynner å bli vant til det. Vi kan ikke gjøre flere feil dersom vi skal tro på kvalifisering til Champions League.»

Det er ventet at Gattuso vil signere en ny kontrakt med klubben i løpet av våren.

«Min kontraktsforlengelse er ikke et problem, men ei heller en prioritering. Jeg er blitt gitt en stor mulighet her, og jeg er sikker på at jeg kommer til å forlenge. Jeg ble født sikker. Jeg føler meg som den største tilhengeren, manageren, Presidenten og lagerarbeideren i denne klubben.»

Manageren kommenterte noen enkeltspillere og forsvarte noen av sine valg.

«Bonaventura er en veldig viktig spiller for oss, og selv om han ikke bidrar så mye hjemover har jeg all verdens tillit. Andre Silva spilte en god kamp sist selv om han burde fått mer ut av den store sjansen på hodet. Han er i god form. Jeg vil at Cutrone skal forbedre seg teknisk. Han vet det og jobber hardt, han viser en enorm lidenskap og ønsker å forbedre seg.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page