top of page

Gattuso: «Vi ønsker at Leo blir»


Gennaro Gattuso vil beholde kapteinen for alt det er verdt.

Til tross for at Milan har fått tilbake plassen i Europa League blir Leonardo Bonucci fortsatt linket bort fra klubben. Etter kampen mot Novara på fredag, som for øvrig endte 2-0 til Milan, snakket manageren om sin kaptein.

«Vi har snakket sammen. Leo er profesjonell og en strålende spiller, men vi må høre alle ut. Deretter får vi se hva som skjer,» sa Gattuso etter kampen.

«Per i dag har jeg bare gode ting å si om han for det han har vist for oss i fjor og så langt i oppkjøringen, men enkelte ganger må valg respekteres. Når en spiller oppfører seg som en flott fyr, vil ikke jeg være vanskelig.»

«Han ønsker kun å vinne, men det gjør vi også. Jeg vet hva som er blitt sagt og klubben vet hva som er blitt sagt. Nå venter vi fordi han er en viktig spiller, og vi vil beholde ham for enhver pris.»

Midtstopperen er linket til både Manchester United, Manchester City, Chelsea og PSG. Klubben har tidligere sagt at de ikke vil stå i veien for ham dersom han ønsker seg bort, og dersom Leonardo blir hentet tilbake som sportsdirektør kan det gjøre forhandlingene med franskmennene enklere. Brassen har en fortid hos PSG og kjenner ledelsen godt. Milan skal i følge Corriere dela Sera kreve rundt € 35 millioner for landslagsstopperen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page