Gattuso: «Jeg vil trene Milan»

Milans tidligere midtbanekriger Gennaro Gattuso har i et intervju med Rai Sport uttalt seg om situasjonen i klubben og innrømmet at han ønsker å trene Milan.

37-åringen innrømmer overfor sportskanalen at han har et ønske om å trene Milan, og at han ikke føler hans tid i klubben er over. Gattuso poengterer videre at han ikke føler seg klar for oppgaven enda og at han fremdeles har en lang vei å gå før det kunne bli aktuelt. Den tidligere landslagsspilleren spilte i Milan i 14 år og ble en viktig del av prestasjonskulturen ved Milanello. Han sier til Rai at han følte seg som en del av trenerstaben når karrieren nærmet seg slutten, og legger til at han føler han måtte forlate Milan for tidlig.

Den foreløpige trenerkarrieren har ikke blitt noen enorm opptur, og oppholdene i både Sion og Palermo ble svært korte. I den Kreta-baserte klubben OFI fikk han ikke sparken, men grunnet enorme økonomiske problemer valgte han å si opp ved nyttår. Dermed står treneren uten klubb, men svært lite tyder på at han er aktuell som Milan-trener med det første.

I intervjuet uttalte Gattuso seg om klubbens tilstand og «Rino» mener situasjonen er uheldig, men forståelig. Den tidligere VM-vinneren velger å fokusere på alt man har vunnet under Berlusconis æra og sier man må akseptere at ting vil svinge. Etter alle utskiftningene var det ifølge Gattuso naturlig med en nedtur, og det er vanskelig å være uenig. Vi håper vi slipper å se Gattuso som Milan-trener med det første, men om trenerkarrieren skulle få en lykkelig utvikling er han velkommen tilbake i rødsort.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle