top of page

Gattuso: «Ingen har bedt om å dra»


Gennaro Gattuso ønsker å forsterke fremfor å miste spillere i sommer.

Milan endte på en meget skuffende sjetteplass og kan, dersom UEFA bestemmer seg for det, bli nektet å delta i Europa League. Samtidig spekuleres det vilt rundt eierens økonomi, og flere viktige spillere er blitt ryktet bort. Både Suso, Leonardo Bonucci, Gianluigi Donnarumma, Andre Silva og Alessio Romagnoli har vært på radaren til mer pengesterke klubber enn Milan. Sistnevnte valgte å forlenge sin kontrakt med klubben, og Gennaro Gattuso ønsker heller ikke å miste noen av sine profiler.

«Jeg hører mye prat, men ingen har bedt om å dra og så vidt jeg vet har samtlige ett ønske om å være her å bidra,» fortalte manageren til Premium Sport.

«Vi har spillere av topp kvalitet og da jeg kom måtte vi øke den fysiske kapasiteten. Gutta har jobbet knallhardt og de har vært meget profesjonelle. Vi oppnådde viktige resultater. Du kan ikke bøye hodet ned i bakken når du tar på deg denne drakten. Det er store forventninger og ett stort press.»

Andre Silva har hatt en vanskelig debutsesong i Serie A.

«VM er en viktig erfaring og jeg tror det kommer til å gjøre godt for Andre. Gutten har masse talent, han er ung og vi vil vente på ham.»

Gattuso er mer interessert i å forsterke troppen inn mot neste sesong.

«Det er ingen hemmelighet at vi kommer til å signere en stor spiller til å spille på midtbanen, og dersom det er mulig, en spiller som kan avlaste Suso i tillegg.»

«Dersom vi velger å fortsette med 4-3-3 har vi Calhanoglu og Borini på venstresiden, mens på motsatt flanke er det kun Suso. Vi må ha bredde.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page