top of page

Galliani: «Ingen rom for å bruke penger»


Visepresident Adriano om Martin Caceres, januarsigneringene og det stramme overgangsbudsjettet.

Milan er inne i en tøff periode og gikk på sitt tredje strake tap i helgen.

«Vi får ikke de resultatene vi ønsker for øyeblikket og det er vanskelig å forklare siden lagets fysiske resultater er mye bedre nå enn tidligere,» fortalte Galliani til Mediaset Premium.

Visepresidenten forsøkte å gjøre jobben enklere for Montella ved å bringe inn klubbløse Martin Caceres, men etter at uruguayaneren hadde gjennomgått alle de fysiske testene ble det klart at han takket nei til klubben.

«Caceres vurderte tilbudet vårt, et tilbud som vi syns var mer enn godt nok. Han bestod alle testene, men vi ble ikke enige om de personlige betingelsene.»

«Jeg ønsker ham lykke til med å finne en annen klubb. Jeg trodde han kunne bli nyttig for oss, spesielt med tanke på at han kan bekle alle rollene i den bakre fireren. Nå må vi i stedet vente på at Antonelli og De Sciglio returnerer fra sine skader. Overgangsvinduet er stengt for oss.»

To spillere som kom til klubben i januar var Lucas Ocampos og Gerard Deulofeu fra henholdsvis Marseille og Everton. Begge spillerne kom på lån.

«Jeg er tvunget til å se etter spillere som enten er tilgjengelige for lån eller ikke er under kontrakt. Jeg har ingen mulighet til å tilby en overgangssum for noen spillere. Alle kan signere klassespillere, men da må du ha pengene tilgjengelig.

«Jeg forsøkte å finne spillere som har vært gode, men som ikke har fått ut sitt fulle potensiale. Ocampos var sett på som en av verdens beste tenåringer da Monaco hentet ham og Deulofeu var høyt verdsatt i Barcelona.»

«Alle som har hatt et enormt potensiale kan fortsatt bli meget gode. Før hentet vi verdens beste spillere til klubben, men det er mange ting som er forandret siden den gang.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page