top of page

Går Milan for Costa?


Diego Costa kan være Milans nye angriper. 

Det melder Sky Sport Italia. Det er en dårlig bevart hemmelighet at den spanske landslagsspissen ønsker å returnere til gamleklubben Atletico Madrid, men all den tid de er pålagt registreringsnekt frem til neste år er det lite trolig at det blir en overgang dit i sommer. Diego Costa er neppe interessert i å sitte på tribunen i et halvt år like før VM i Russland.

I følge Sky skal 28-åringen ha innsett at det ikke er så mange alternativer igjen, og hans manager Antonio Conte ønsker ikke å ha spissen i sine rekker.

I vår gav han klar beskjed til angriperen om at han ikke ville satses på i Chelsea, en beskjed som bare ble forsterket da klubben hentet Alvaro Morata fra Real Madrid.

Diego Costa representeres av Jorge Mendes, agenten som har stått bak flere av de store overgangene til Milan i sommer og som har utviklet et godt samarbeid med Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli.

Den brasilianskfødte spanjolen skal dog bare se på Milan som et midlertidig alternativ før han kan signere for Atletico i januar, men for Milan er ikke det et alternativ.

Milan har jaktet en angriper i hele sommer, men både Nikola Kalinic, Pierre-Emerick Aubameyang, Alvaro Morata og Andrea Belotti har, enn så lenge, blitt for dyre for hardtsatsende Milan.

Diego Costa har scoret 52 ganger på 89 kamper i Premier League og hjulpet sitt lag til to seriegull. Den kontroversielle spissen er verdsatt til € 50 millioner, en sum Milan etter sigende ikke er villige til å betale.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page