top of page

Franck Kessié neste mann inn?


Milan skal være nære en avtale med stjerneskuddet fra Elfenbenskysten, som denne sesongen har fått sitt store gjennombrudd i Serie A.

Ifølge calciomercato.com skal forhandlingene mellom Milan og Kessié’s følge ha startet allerede i februar. 20-åringen, som debuterte på landslaget allerede som 17 åring, skal være nær å signere en avtale som gir ham en årsinntekt på € 2,5 millioner. Overgangssummen fra Atalanta skal ligge på € 25 millioner pluss € 3 millioner i diverse tillegg. Klubber som Chelsea, Roma og Juventus skal ha vært ute etter stjerneskuddet og Manchester United skal også ha vært interessert nok til å ha hatt speidere på tribunen ved flere anledninger. Chelsea skal ha hatt møter med spillerens agent, mens Roma aldri kom lengre enn til å bli enige med Atalanta om en overgangssum. Nå skal han altså nesten være klar for Milan.

Midtbanespilleren har 6 scoringer, 4 målgivende og 2 røde kort på 29 Serie A-kamper, for et Atalanta-lag som har overasket de fleste denne sesongen med blant annet å kvalifisere seg for Europaliga-spill til høsten. 20-åringen er en boks til boks-spiller – ofte sammenlignet med sin landsmann, Yaya Toure – og har sin styrke i blant annet pasningspillet, posisjoneringen og i evnen til å komme til målsjanser. Selv om han er en sentral midtbanespiller som pleier å ligge dypt, like foran midtstopperne, kan han kan også brukes som midtstopper, hvor han skal være en meget god markeringsspiller. Man kan sjekke ut mer om spilleren her.

Ifølge italiensk medier skal Kessié gjennomgå den medisinske testen neste uke en gang, sannsynligvis på tirsdag eller onsdag.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page