top of page

Flere utelatt fra oppkjøringen


Gennaro Gattuso overrasket da han plukket ut sine utvalgte til USA-touren.

I går annonserte manageren hvem som blir med til USA for å spille Champions Cup, og det vakte flere overraskelser i uttaket fra 40-åringen. Nyervervelsene Pepe Reina og Alen Halilovic er med, det samme gjelder Bonucci, Bertolacci og Kalinic, som alle har vært ryktet bort fra klubben.

Gustavo Gomez, Riccardo Montolivo, Carlos Bacca og Gabriel er derimot utelatt og det er høyst tvilsomt at noen av dem har en fremtid i klubben. Ivan Strinic, Lucas Biglia og Andrea Conti er heller ikke med. De to førstnevnte er antageligvis utelatt på grunn av deltakelsen i Russland, hvor Strinic spilte finale for sitt Kroatia. Andrea Conti er fortsatt i opptrening og er ikke klar for å spille kamper.

Bellodi, Simic, Torrasi, Mauri og Tsadjout får alle sjansen til å vise seg frem i oppkjøringen.

Milan skal møte Manchester United (26. juli på StubHub Center i California klokken 05.00 norsk tid), Tottenham (1. august på US. Bank Stadium i Minneapolis klokken 02.30 norsk tid) og Barcelona (5. august på Levi`s Stadium i Santa Clara klokken 02.00 norsk tid). Kampene fra USA vil vises på Viaplay og TV2 sumo.

Hele troppen:

Keepere: A Donnarumma, G Donnarumma, Reina

Forsvarsspillere: Abate, Antonelli, Bellodi, Bonucci, Calabria, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Simic, Zapata

Midtbanespillere: Bertolacci, Bonaventura, Brescianini, Calhanoglu, Halilovic, Kessie, Locatelli, Mauri, Torrasi

Angripere: Borini, Cutrone, Kalinic, Silva, Suso, Tsadjout

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page