top of page

«Flere klubber har Niang på blokka»


M´baye Niang sitt skadefravær har vært synonymt med Milans dalende formkurve og hans agent sier at franskmannen kan være ferdig i klubben.

Spillerens agent bekrefter at det er flere klubber som er interessert i angrepsspillerne, men det er for tidlig å snakke om en overgang.

21-åringen er for tiden skadet etter å ha vært involvert i en bilulykke i slutten av februar. I den perioden har Milan spilt fire seriekamper og plukket med seg fire poeng.

Skadefraværet har dog ikke stoppet spekulasjonene og den engelske serielederen Leicester skal være en av svært interesserte klubber.

«Niang leverte flere overbevisende forestillinger og spilte stort sett fast på Milan,» fortalte hans agent Moussa Ndiaye til calcionews24.com.

«Jeg kan ikke si direkte at Leciester fortsatt er interesserte, men det er en rekke klubber som har spilleren på blokka.»

«Det er for tidlig å snakke om det nå siden vi fortsatt er midt i sesongen. Niangs fokus er å bli skadefri å score mål for Milan.»

«Han jobber hardt på trening og håper å være tilbake så fort som mulig. Han respekterer vurderingen til det medisinske apparatet og opptreningen går for øyeblikket bra.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page