top of page

Fire mann på blokka til Berlusconi


Etter tapet mot Sassuolo i går blir fremtiden til Sinisa Mihajlovic nok en gang et tema i italienske medier, og kanskje gårsdagens overmann blir hans erstatter i Milan?

Laget tok en langt steg bort fra Champions League-deltakelse med tapet på Mapei Stadion i går ettermiddag og har nå 9 poeng opp til Roma på 3.plass med 10 kamper igjen å spille.

Manager Sinisa Mihajlovic har vært under enormt press hele sesongen, og spesielt rundt juletider virket han å være så godt som ferdig i klubben. Men en solid rekke med kamper uten tap, kombinert med at laget er klar for finalen i Coppa Italia, så ut til å redde serberens jobb.

Etter at Sassuolo ble for sterke i går ettermiddag puster calciomercato.com liv i ryktene rundt Mihajlovic´ jobb. Eusebio Di Franceso, manager for nettopp Sassuolo, skal være blant favorittene til å overta jobben i Milano foran neste sesong.

Han har klart seg med vesentlig mindre midler enn hva som er normalen på Milanello og har ført laget inn i kampen om topp 6, kun 3 poeng bak Milan.

De andre kandidatene skal være Bolognas Roberto Donadoni, Sevillas Unay Emery og klubbløse Marcello Lippi. Det er ventet at et managerskifte vil bringe Christian Brocchi opp fra rollen som juniortrener til assistentmanager for A-laget.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page