top of page

Fininvest vil ha navnene på bordet


Fininvest vil ikke godta en ny utsettelse uten videre.

Ryktene om at kinesiske Sino-Europe Sports vil spørre om en utsettelse for å få fullført oppkjøpet av klubben har blusset opp de siste dagene, og det er nå tvilsomt at Milan blir solgt 13. desember.

Årsaken skal være at kinesiske myndigheter trenger mer fra gruppen før de vil tillate å flytte så store summer ut av landet. Det er ikke ventet at er et problem på sikt, men det kan bli vanskelig å få det i orden til midten av desember.

Sino-Europe Sports vil tilby Fininvest et nytt ukjent beløp i depositum som en garanti på at de faktisk kommer til å fullføre oppkjøpet, men i følge Mediaset Premium er ikke det i Finivest sin interesse.

I stedet ønsker de en komplett liste over alle som vil være involvert i oppkjøpet. Dette skal ikke bare gjelde de fremtredende personene, men samtlige som har tilhørighet til investorgruppen.

Denne informasjonen ønsker de for å en bekreftelse på at det er økonomisk sterke parter involvert, og om det faktisk kun er et kronglete byråkrati som er årsaken til disse utsettelsene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page