top of page

Fassone & Mirabelli på hemmelig tur


Radarparet fortsetter jakten på forsterkninger.

Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli har fått mye skryt for klubbens aktivitet på overgangsmarkedet i sommer. Milan har hentet spillere for over € 200 millioner, og mange av dem har vært linket til andre klubber i Champions League. For eksempel har både Franck Kessié og Ricardo Rodriguez vært linket til Premier League før Milans duo landet dem og hentet dem til Milanello.

Sent i går kveld kan de ha startet ferden mot en ny signering. I følge calciomercato.com dro de nemlig på en snartur til England hvor de landet i London.

To potensielle mål som har blitt nevnt i media er Chelsea-duoen Diego Costa og Cesc Fabregas. Førstnevnte har kommet på kant med Antonio Conte og ser ut til å forlate klubben. Det største hinderet er at han ønsker seg til gamleklubben Atletico Madrid, men de har registreringsnekt. Det er nok ikke spesielt attraktivt for kraftspissen å sitte på benken eller tribunen i seks måneder sesongen før et mesterskap, og media har spekulert i om han kan komme på lån til Milan ut året.

For Cesc Fabregas sin del har han blitt linket til Milan i snart et år, og med større konkurranse på midtbanen til London-klubben kan det tenkes at spanjolen ser seg om etter andre alternativer. Han har som Diego Costa et ønske om å være med når Spania skal spille VM i Russland neste sommer.

Fassone og Mirabelli var for øvrig tilbake i Italia i morges, og det er ikke kommet frem hvilken/hvilke klubb(er) de møtte i England.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page