top of page

før kamp: Verona-milanTre kamper gjenstår av sesongen 2021/22. Hvilken spenning de kampene vil gi oss! Scudettoen er i våre hender, og med 2 seire og 1 uavgjort på de siste tre er den vår! Men vanskelige hindre gjenstår. Det er lagene midt på tabellen som har påført oss 2 av 4 tap i året sesong (Sassuolo, Fiorentina), og i morgen er det laget som har berøvet Milan to scudettotitler (1973, 1990) som står på motsatt banehalvdel, nemlig Hellas Verona. Hjemmekampen mot Verona ble en høydramatisk 3-2 seier etter at vi hadde ligget under 0-2 til pause, så i morgen må det meste klaffe om vi skal holde Inter bak oss. Det er særlig angrepstrioen Caprari, Simeone, og Barak som kan skape trøbbel. Trioen har gjort at Verona så langt har skåret like mange mål som det vi har i årets sesong (61). Klarer Kalulu, Tomori og Maignan å holde nullen igjen i morgen, så er mye gjort. Håpet er at vi gjør en like god kamp som den vi spilte på Bentegodi ifjor. Da var vi overlegne!


Ryktene sier at Krunic får prøve seg som trequartista, ettersom Bennacer ikke er 100%, mens Saelemaekers inntar høyrekanten etter at Messias ikke har klart å gjøre mye ute av seg de siste kampene.


Må også nevnes at fire spillere står i fare for suspensjon dersom de får gult kort imorgen: Kalulu, Tomori, Tonali, og Romagnoli.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Kalulu - Tomori- Theo

Tonali - Kessiè

Saelemaekers - Krunic - Leao

Giroud


Tips: 1-2


Forza Milan!


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page