top of page

Før kamp: Torino-Milan


Hvor: Stadio Olimpico

Når: 17.10.15 kl. 20.45 norsk tid

TV: Viasat Sport og Viaplay

Ventetiden er over

Landslagspausen er endelig over, og for våre italienske spillere ble det stor suksess, med to seire og tabelltopp. Nå skal seriespillet sparkes i gang igjen, og Milan gjester Torino i den 8. runden i det som er lørdagens kveldskamp. Nok en kamp hvor mulighetene er til stede for å reise kjerringa og re-starte sesongen for Milan.

Vaklende Milan

Milan har, som vi har blitt vant til, åpnet svakt og variert mye i prestasjonene. To strake serietap har ført de rødsvarte til en ellevte plass, blant annet ni poeng bak serieleder Fiorentina og fire poeng bak kveldens verter Torino. I landslagspausen spilte det som var igjen av laget en treningskamp mot Monza, og selv om Milan kjørte kampen og vant 3-0, må guttene opp flere hakk for å få med seg noe fra en vanskelig bortearena.

Sterke verter

Torino har åpnet sesongen sterkt, og ligger på femte plass etter syv runder. Hjemme i Torino har de spilt tre kamper og vunnet samtlige. De mer med andre ord i god rute til å følge opp niendeplassen fra forrige sesong. Torinos siste kamp før landslagspausen endte med et 2-1 tap borte for svake Carpi, og de må vise langt større effektivitet i kveld, enn de gjorde mot det nyopprykkede laget sist.

Godt tak

Selv om Milan møter et sterkt hjemmelag, har kveldens gjester hatt et godt tak på Torino i deres egen lekegrind. Milan har faktisk ikke tapt her på de siste fem kampene. To seire har det blitt, mens de tre resterende har endt uavgjort, inkludert de to siste kampene. I moderne tid er det ikke så mange serie-kamper lagene i mellom, noe som skyldes at Torino ikke har vært et fast innslag på det øverste nivået.

Gledens uke for alle norske supportere

Viasats moderselskap MTG har som nevnt kjøpt rettighetene til Serie A før inneværende sesong, og vi kan dermed puste lettet ut og få ned pulsen. Det er annonsert fra Viasats side at de stort sett vil vise minst en kamp i uken, i tillegg til flere kamper på Viaplay. Dermed er det stor sannsynlighet for at Milan vil være mulig å se stort sett hver helg resten av året.

Treneren om kveldens motstander

Sinisa Mihajlovic møtte som vanlig pressen før kampen og hadde følgende å si om kveldens motstander:

”Vi må spille slik vi vet at vi skal spille. Torino spiller god fotball og Ventura må ha mye kreditt for det. Han er en av de beste trenerne i Italia og kjenner spillet godt. Han har vært i klubben i mange år, og vi ser resultatene av kontinuitet i Torino. De har spillere som kan stelle i stand trøbbel for oss, men vi vet hva vi må gjøre. Torino spiller bra, men om vi er på vårt beste har vi alle muligheter til å vinne.”

Se opp for:

Fabio Quagliarella. Spissen med en fortid i halve Serie A har ikke glemt hvordan lyden av nettsus er, og har åpnet denne sesongen med fire scoringer. Ikke spesielt rask og heller ikke spesielt sterk, men 32-åringen er klok til å bevege seg og plassere seg i boksen. Han kan, med en suksessfull sesong, komme opp i eksklusiv klubb med spillere som scorer et tresifret antall mål i Serie A(har 92 scoringer så langt).

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

25.05.15 Milan-Torino 3-0

10.01.15 Torino-Milan 1-1

01.02.14 Milan-Torino 1-1

14.09.13 Torino-Milan 2-2

05.05.13 Milan-Torino 1-0

Milans kamptropp:

Keepere: Abbiati, Lopez, Donnarumma

Forsvar: Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Ely, Mexes, Zapata, Romagnoli

Midtbane: Bertolacci, Bonaventura, De Jong, Mauri, Kucka, Montolivo, Poli, Suso, Honda

Angrepsspillere: Bacca, Cerci, Adriano

Balotelli er ute med skade.

Forventede lagoppstillinger:

Torino (3-5-2)

Padelli; Bovo, Gilk, Moretti; Zappacosta, Benassi, Vives, Gazzi, Silva; Lopez, Quagliarella

Milan (4-3-1-2)

Lopez, Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio, Kucka, Bertolacci, De Jong; Honda; Bacca, Adriano

Odds fra norsk tipping:

H:2.35 , U: 2.95, B: 2.70

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page