top of page

Før kamp: Torino-Milan


Milan drar vestover for å spille en av de tøffeste kampene som gjenstår denne sesongen.

Hvor: Stadio Olimpico Grande Torino, Torino

Når: Søndag 28. april 2019, klokken 20.30 norsk tid

TV: Strive Sport

Et lag i medvind

Walter Mazzari overtok Torino i løpet av fjorårssesongen og imponerte da han ledet laget til topp 10. De forsterket seg kraftig i sommer, men varierte lenge i prestasjonene og så ikke ut til å ta noen steg nærmere en plass i Europa.

Gjennom våren har dette endret seg, og Torino er et av ligaens store formlag og står med solide 7-5-1 siden de røk borte mot Roma i midten av januar. De eneste som har vippet et gjerrig Torino-lag av pinnen er Bologna, som anført av Sinisa Mihajlovic (sparket i Torino tidligere i sesongen) vant i Torino. Den solide rekken av resultater har ført laget opp på 7. plass, og før denne kampen er det kun 3 poeng opp til Milan på fjerdeplass. Begge lagene har med andre ord alt å spille for.

Mazzari sitt mannskap har, til tross for svært mange poengdelinger, vært klart best på fremmed gress denne sesongen (4-12-1). Hjemme i Torino har flere lag stukket av med poeng (9-2-5), men fangsten for gjestene har vært svak og Torino har kun 1 tap på de åtte siste (6-1-1).

Til dette oppgjøret må Mazzari unnvære Baselli, Zaza (begge suspenderte) og Falque, mens Djidji er usikker.

Ingen vil til Europa

Milan tapte fortjent hjemme mot Lazio i Coppa Italia på onsdag, og i seriespillet lugger det virkelig om dagen. For en uke siden ble det kun 1 poeng mot Parma, og laget står uten seier på de fem siste seriekampene (0-2-3). Den fryktelige formen har dog ikke fått frem den virkelige krisestemningen, for til tross for at Milan bare har tatt 2 av 15 poeng innehar klubben fortsatt den viktige fjerdeplassen (a poeng med Atalanta). Hverken Inter, Roma, Atalanta eller Lazio har klart å ta grep om de viktige plasseringene med tanke på neste års Champions League.

På bortebane står Milan med tre strake uten seier (0-1-2), og sesongen sett under ett har heller ikke vært allverdens å skryte av (5-7-4).

Til denne kampen er Calabria og Bonaventura uaktuelle. Begge de to italienerne er ferdigspilte for sesongen.

Tidligere Milan-spillere:

Ingen i dagens Torino-tropp har tidligere spilt for Milan.

Tidligere Torino-spillere:

Ignazio Abate (Spilte for Torino i 08/09).

Spillere som har representert begge klubbene:

Cesare Maldini, Gianluigi Lentini, Diego Fuser, Giovanni Galli, Valter Birsa, Maxi Lopez, Ferdinando Coppola & M´baye Niang er blant de som har spilt for både Torino og Milan.

Managere somhar ledet begge klubbene:

Sinisa Mihajlovic ledet Milan fra sommeren 2015, men fikk fyken i april året etter. Allerede i slutten av mai ble han presentert som ny Torino-manager, men serberen fikk kun sitte i halvannet år før han igjen måtte ta sin hatt og gå. Han styrer for tiden spakene i Bologna.

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

09.12.18 Milan-Torino 1-1

18.04.18 Torino-Milan 1-1

26.11.17 Milan-Torino 0-0

16.01.17 Torino-Milan 2-2

21.08.16 Milan-Torino 3-2

Forventede lagoppstillinger:

Torino (3-4-2-1):

Sirigu; N´Koulou, Izzo, Moretti; De Silvestri, Lukic,, Rincon, Ansaldi;  Meite, Berenguer; Belotti

Milan (4-3-3) :

G.Donnarumma; Abate, Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Kessié, Bakayoko, Paqueta; Suso, Piatek, Calhanoglu

Odds fra Betsafe:

H: 2.85 U: 3.05 B: 2.65

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page