top of page

Før kamp: sassuolo-milanDa er skjebnens time kommet, og alt skal avgjøres! Milan er bare ett skarve poeng fra pur scudettoekstase. Men helvete er ikke langt unna. Taper vi havner seriemesterskapet på den blåsvart siden av Milano.


Og det er ikke hvem som helst som står på motsatt banehalvdel. Sassuolo rundtspilte oss på San Siro i høst, og sammen med en klassespiller i Berardi har de tre av Italias mest spennende offensive talenter i startoppstillingen. Spørsmålet i morgen er om vi kan skåre like mange, eller mer, enn det Scamacca, Raspadori, Berardi og Traore gjør i morgen. For ikke bare skårer Sassuolo mye, men de slipper også inn mange mål. Noen målsnål kamp tror jeg ikke vi står overfor. Det blir drama og spenning til siste minutt - det tørr jeg vedde ganske mye på.


Sassuolo er ekstremt ustabile, og det er nesten umulig å vite hva vi vil møte i morgen. De har vært veldig skarpe mot topplagene i Serie A denne sesongen, men da særlig på bortebane. Og uten press på skuldrene kan de bare senke skuldrene og ha det gøy.


Milan på sin side har ikke tapt siden midt i januar, og da som følge av en gigantisk dommertabbe. Gutta her også bare tapt èn eneste bortekamp så langt i år, mot Fiorentina. Vi er også laget som har sluppet inn færrest mål i Europa etter jul, så mye skal gå galt om vi ikke klarer å hente poenget vi trenger. Men ballen er fortsatt rund. Utvisninger, dommertabber, og vanvittige tilfeldigheter kan avgjøre. Og ikke minst nerver. Min frykt for i morgen er at gutta blir for frenetiske i angresspillet og for aggressive i forsvarsspillet. Da kan det bli en veldig mørk kveld. Samtidig bor det noe utrolig i dette laget - offervilje, lagånd og entusiasme. Det er bare å krysse fingre, tær, ja alt vi har for at det holder, og at den lange vonde ventetiden endelig er over. Forza ragazzi!!!!


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Kalulu - Tomori - Hernandez

Tonali - Kessiè

Saelemaekers - Krunic - Leao

Giroud


Tips: 2-2


Forza Milan!
143 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page