top of page

før Kamp: Sampdoria-milan

Oppdatert: 23. aug. 2021


Ventetiden har vært ulidelig lang, men nå er Serie A endelig i gang. Vårt kjære Milan åpner med bortekamp i Genoa mot Sampdoria.


Selv etter tapet av verden beste målvakt og en sentral brikke i Calhanoglu, proklamerte Stefano Pioli på dagens pressekonferanse at han aldri har hatt en så sterk tropp som den han har i dag. Samtidig indikerte han tydelig at det er flere forsterkninger på vei inn.


Ibra og Kessié er ute med skade, og Milan mangler derfor to av fjorårets beste spillere når de går på banen i morgen kveld. Heldigvis virker det som om nyervervelsen Olivier Giroud har en mer velfungerende kropp en Mario Mandzukic, og Sandro Tonali har vist lovende takter i noen av oppkjøringskampene. Det største spørsmålstegnet i morgen er derfor ikke knyttet til hvordan vi skal erstatte Ibra og Kessié, men hvordan Diaz vil evne å fylle rollen som trequartista, og om Saelemaekers vil klare å finne tilbake til noen av de gode takten fra i fjor høst. I Diaz har vi å gjøre med en spiller i besittelse av helt andre karakteristikker en Calhanoglu. Interessant nok, sa Pioli også på dagens pressekonferanse, at Milan ikke ønsker å hente en ny trequartista med de samme egenskapene som Hakan. Hva som derfor vil skje med den posisjonen fremover blir spennende å følge.


Morgendagens startoppstilling antas å bli følgende:

Maignan

Calabria - Kjær - Tomori - Hernandez

Bennacer - Tonali

Saelemaekers - Diaz - Leao

Giroud


Tips: 1-1


Forza Milan!

251 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 Comments


blitt noe klokere på hvor man får sett kampen?

Like
Replying to

Foreløpig ikke. Dessverre.

Like
bottom of page