top of page

Før kamp: Sampdoria-Milan


Hvor: Stadio Luigi Ferraris

Når: 17.12.15, kl. 21.00 norsk tid

TV: Ingen norske kanaler viser kampen

Torsdag kveld gjester Milan Stadio Luigi Ferraris for å møte Sampdoria til 16-delsfinale i den italienske cupen. Det er to lag som er inne i en svak periode og trenger sårt en opptur i form av videre cup-liv i 2016.

Ingen kortsiktig effekt på manager-byttet

Da lagene møttes i Serie A for cirka tre uker siden ble Sampdoria flere numre for små og tapte hele 4-1 på San Siro. Den gang var Milan inne i en god flyt mens Sampdoria slet tungt i motvind. Til torsdag vil det være to lag som begge er i trøbbel etter svake resultater den siste tiden.

Sampdoria har nå syv strake kamper uten tre poeng og klubben har ikke fått den ønskede effekten av å ansette Montella i sjefsstolen. Det må dog kunne sies at 1-1 borte mot Lazio i helgen kan ansees som en liten opptur for ”La Samp”.

Presset øker på Mihajlovic

For gjestenes del har pilen pekt nedover siden nedsablingen av torsdagens verter i slutten av november. Milan slo ut middelmådigheten Crotone etter ekstraomganger i forrige cup-runde, og det resultatet har blitt etterfulgt av uavgjort mot bunnlagene Carpi og Hellas Verona. Det er ventet at Mihajlovic er avhengig av seire i årets to siste kamper for å beholde jobben og alt annet enn avansement til kvartfinalen kan føre til nok en endring på Milanello.

Se opp for:

Eder. Selv om Sampdoria har slitt enormt mye denne sesongen fins det noen lyspunkter hos Mihajlovic` tidligere klubb. Den skakkjørte klubben er faktisk blant de lagene i serien som scorer mest mål, det er kun de fem topplagene som kan overgå Milans cupmotstander på det punktet. En vesentlig årsak til det er den italienske landslagsspissen Eder. Den brasil-fødte angriperen har scoret 10 ganger og leverer nettkjenninger jevnt og trutt. Kvikk i hodet og bein, smidig og relativt effektiv er passende beskrivelser. Eder scoret lagets trøstemål i 4-1 tapet på San Siro, og ikke bli overrasket om han nok en gang blir den største trusselen mot et gjerrig Milan-lag.

Siste fem møter mellom lagene:

28.11.15 Milan-Sampdoria 4-1

12.04.15 Milan-Sampdoria 1-1

08.11.15 Sampdoria-Milan 2-2

23.02.14 Sampdoria-Milan 0-2

28.09.13 Milan-Sampdoria 1-0

Endringer fra forrige kamp:

Det er ventet at Mihajlovic vil gjøre flere endringer på laget som spilte uavgjort mot Hellas Verona. Blant annet er det mulig at Mexes blir makker med Romagnoli blir makkere i midtforsvaret og at serberen mønstrer en helt ny midtbaneduo.

Forventede lagoppstillinger:

Sampdoria (4-3-3)

Viviano; De Silvestri, Moisander, Zukanovic, Regini; Barretim Fernando, Soriano; Muriel, Eder, Christodoupoulos

Milan (4-4-2)

Donnarumma; Abate, Mexes, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Poli, Kucka, Honda; Niang, Adriano

Odds fra norsk tipping:

H: 2.50, U: 3.20, B: 2.30

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page