top of page

før kamp: napoli-milan


Vi er inne i den hardeste delen av kampprogrammet denne høsten. I midtuken fikk vi smekk av Mbappè og Dembele i Paris, og i morgen er det Kvaratshkelia og co vi skal får prøve oss på. Men vi har mange gode minner fra Napoli. Ikke minst fra fjorårets 4-0 seier. Til tross for at vi ofte har et bra tak på gjengen fra sør, skjer vel det neppe igjen med det første. I år har Napoli slitt litt med forsvarsspillet, men de henger med, og sist helg var det virkelig fjorårets Kvara vi fikk se. Skal vi ta med oss poeng er vi avhengig av at Calabria klarer brasene nok en gang, og at Theo og Leao er skarpe. For noe organisert angrepsspill der andre kan stå for offensivt feinschmeckeri det har vi aldri sett under Pioli, og vil nok heller ikke få se i morgen.


For Napoli er Osimhen ute, og Anguissa akkurat tilbake fra skade, så noe redusert er de. Men det er Milan også. RLC har pådratt seg en betennelse som henger i, Chukwueze er fortatt noen uker unna spill. Begge må ta plass på tribunen sammen med Sportiello, Bennacer, og suspenderte Malik Thiaw. Okafor og Jovic er imidlertid tilbake på benken.


Krunic var rusten både sist helg og i midtuken, men Pioli har såpass lite tro på Adli at han ser ut til å haste bosnieren tilbake i spill. Han forventes å starte også i morgen. På høyre midstopperplass stepper Kalulu inn for Thiaw. Ellers gir laget seg stort sett selv. Antatt startoppstilling blir derfor som følger:


Maignan

Calabria - Kalulu - Tomori - Theo

Krunic

Musah - Reijnders

Pulisic - Giroud - Leao


Tips: 2-2


Forza Milan!55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page