top of page

Før kamp: Napoli – MilanSøndag reiser Milan til Napoli for å måle krefter mot Benitez’ menn. Etter siste helgs forferdelige forestilling krever Inzaghi mer fra spillerne sine. Blir dette Pippos siste kamp som manager for Milan?

Hvor: Stadio San Paolo, Napoli

Når: Søndag 03.05.15 kl. 20.45

TV: CMore Fotball

Langt i fra favoritter

I en lang periode etter jul var både Napoli og Milan i forferdelig form, men førstnevnte har fått sving på sakene igjen. 9 poeng på de siste fem er godt nok for at Napoli holder liv i Champions League-drømmen med sin 4. plass. Milan derimot har sett forferdelig svake ut i det siste og det hele toppet seg mot Genoa sist helg. 10. plass og 13 poeng bak Napoli er fasiten når fem kamper gjenstår.Milan (S-U-U-T-T)Napoli (T-S-S-S-T)Palermo1-2MilanRoma1-0NapoliMilan1-1SampdoriaNapoli3-0FiorentinaInter0-0MilanCagliari0-3NapoliUdinese2-1MilanNapoli4-2SampdoriaMilan1-3GenoaEmpoli4-2Napoli

Inzaghi kjenner presset

Pippo har legendestatus i Milan, men det ser ikke ut til å gi han respekt i garderoben. Etter å ha begynt sesongen med forrykende angrepsspill har alt gått på tverke siden oktober. 10. plass er langt i fra godt nok for en gigant som Rossoneri og naturlig nok brenner det under føttene på Inzaghi.

Siste helgs forestilling mot Genoa trodde mange ville være dråpen som fikk begeret til å renne over. All vilje hos spillerne var totalt fraværende og Genoa lekte seg til en 3-1 seier på San Siro. Fansen vil ha endring, men Pippo sitter fortsatt med ansvaret for Milans a-lag.

Menez ikke med

Etter å ha pådratt seg rødt kort mot Genoa må Milans reddende engel denne sesongen – Jermey Menez – stå over søndagens oppgjør. I tillegg til franskmannen må trolig Alex og Montolivo stå over grunnet skade. Mexes og Abate er også suspenderte. For Napoli er Juan Zuniga, Ivan Strinic, Michu og Jonathan de Guzman uaktuelle.

Mulig lagopstilling

Milan:

Lopez; De Sciglio, Rami, Bocchetti, Antonelli; de Jong, Van Ginkel, Bonaventura; Cerci, Honda, Pazzini

Napoli:

Andujar; Maggio, Albiol, Britos, Maggio; Inler, Lopez; Insigne, Hamsik, Callejon; Higuain

Odds fra norsk tipping

H: 1,50 U: 3,80 B: 4,85

4 visninger0 kommentarer
bottom of page