top of page

før kamp: monza-milan


Fotballen ruller alltid videre, og i kveld er det ny kamp for et Milanlag som desperat holder på å karre seg opp etter en real formsvikt. Sent i ettermiddag er det Gallianis og Berlusconis menn som står på motsatt banehalvdel. Laget til gamlekara har reist seg etter en svak sesongstart, og Raffaele Palladino har imponert i sin første jobb som førstelagstrener.


Selv om Milan sikret seg seier mot Spurs i midtuken, og klarte tre poeng mot Torino hjemme forrige uke, så sitter fortsatt ikke spillet særlig godt. Ny formasjon krever omstilling, og det skal bli interessant å se hvor godt endringen vil fungere over tid. Monza er også et godt hjemmelag, og har tatt poeng mot både Juve og Inter. De presterte også å slå Juve i Torino sist helg, så det er åpenbart et lag i form.


For Milans del er Davide Calabria ny mann på skadelisten. Junior Messias ser ut til å ta hans plass på høye vingback. Fikayo Tomori er tilbake midtforsvaret og avløser Simon Kjær. Giroud får også hvile, og da kommer en av sesongens store skuffelser, Divock Origi inn som midtspiss. Ismael Bennacer, Milans kanskje best spiller denne sesongen, er fortsatt ute med skade, sammen med Maignan. Antatt startoppstilling blir da som følger:


Tatarusanu

Kalulu - Tomori - Thiaw

Messias - Tonali - Krunic - Theo

Diaz - Leao

Origi


Tips: 1-2


Forza Milan!


47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page