top of page

før kamp: Milan - Verona

Etter det rungende nederlaget mot Lille i europaligaen, håper alle Milanfans verden over at gutta er revansjelystne når de tar i mot Verona i morgen kveld. Men Verona har vist seg å være en hard nøtt å knekke for mange gode lag den siste tiden. Vi klarte så vidt å slå et Veronalag med 10 mann i fjor høst, og i vår kjempet vi oss til 1-1 på San Siro. I høst har de klart uavgjort mot både Juve og Roma, så her gjelder det å være topp skjerpet.


Vi møter faktisk et lag som på noen måter spiller ganske likt som Lille på torsdag: defensivt solid, med intenst presspill, og hurtig overgangsspill. De har imidlertid sin kanskje beste spiller, Koray Günter, skadet. Det er også et kobbel andre viktige navn: Favilli, Veloso og Vieira blant annet. Hvor svekket dette gjør dem er jeg imidlertid usikker på. I morgen stiller de i det minste med vårt gamle bomkjøp Kalinic på topp, og en spiller som Maldini har vist en viss interesse for, nemlig 20 år gamle Matteo Lovato, i midtforsvaret.


For vår egen del er det ikke så mange nyheter. Vi stiller med det som har virket å bli vår førsteellever, kanskje med unntak av Rebic som fortsatt ikke er 100%, og som derfor starter på benken. Antatt startoppstilling blir derfor følgende:


G. Donnarumma;

Calabria, Kjær, Romagnoli, Theo Hernandez;

Kessie, Bennacer;

Saelemaekers, Calhanoglu, Leao,

Ibrahimovic.


Tips: 1-0


Forza Milan!
74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page