top of page

før kamp: Milan-udinese


I løpet av de første 10 kampene har Milan møtt 6 av de antatt 7 sterkeste lagene i Serie A. Og poengfangsten må vi si oss fornøyd med Piolis rekonstruksjon av laget tatt i betraktning, og det unektelig faktum at spillet fortsatt ikke sitter optimalt. Kampprogrammet i seriespillet er på papiret langt lettere enn det vi har hatt så langt, mens våre rivaler nå går inn i flere direkte møter. Forventningene vil derfor være at vi minst henger med Inter og Juve i toppen, og aller helst knapper inn forspranget. Men, fjoråret viste gang på gang hvor vanskelig Piolis lag kan ha det når de blir tvunget til å bryte ned lavtliggende lag. Det vil være mange utfordringer av den typen nå fremover, og håpet er at vi har nok kvalitet til å ta poengene vi trenger. Til tross for ryktene om spenninger innad i troppen, uttalte Pioli på dagens pressekonferanse at han aldri i sin tid som Milantrener har hatt en mer sammensveiset og motivert stall som den han har nå. Dette må vise seg som mer enn ord fremover.


Udinese, på sin side, har slitt med uttellingen i år. Spillet har ikke vært så alt for verst, men ballen vil simpelthen ikke i mål. Savnet etter Beto og Deulofeu er tydelig. Uten de notoriske beistene Nuytinck og Becao er de også mer sårbare defensivt, til tross for en fin stopper i Bijol. Men dette laget skal være lettere å slå enn foregående år.


Mens både Kalulu og Pellgrino ble meldt langtidsskadet etter forrige helg, er Thiaw tilbake etter supsensjon, mens Kjær meldes klar til midtukekampen mot Psg. Det vil også Chukwueze og Pulisic være. RLC er imidlertid tilbake i troppen til morgendagens kamp. Meldes om mulig 4-4-2 formasjon i morgen, noe jeg ikke akkurat hopper i taket av. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Musah - Krunic - Reijnders - Leao

Jovic- Giroud


Tips: 2-0


Forza Milan!68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page