top of page

før kamp: Milan-Spurs


Det har vært full silentio stampa fra min side siste par ukene, etter Milans katastrofale mentale kollaps i kjølvannet av Romakampen. Men kjærligheten til Milan holder ut alt. Nå er det CL, og da må vi hente fram motet, og mane frem den indre gladiatoren igjen.


Det som gir håp er to ting. For det første at Milan har alt å vinne, og ingenting å tape. For det andre at Spurs er skadeutsatt og notorisk ustabile. Forsvaret er alt annet enn stabilt, og både Højberg og Bentancur er ute med skader. Utfordringen blir selvsagt å nøytralisere den fremre trioen i Kane, Kulusevski og Son. Som semi-spursfan vet jeg at laget sliter mot høytpressende Milan, og et Milan slik vi spilte i høst tror jeg kunne blitt en real utfordring. Spørsmålet er om Pioli tørr dette, den defensive skjørheten den siste måneden tatt i betraktning. Jeg tror dessverre det skal holde hardt mot Contes gutter.


For Milans del er det et stort tap at Bennacer er ute med skade, og Krunic er ikke rare erstatningen. Tomori er imidlertid tilbake i forsvar, og vil etter alt å dømme danne trebackslinje med Kjær og Kalulu. Pioli ryktes nemlig å holde fast på sin nye formasjon 3-4-2-1. Antatt startoppstilling er følgende:


Tataruanu

Kalulu - Kjær - Tomori

Calabria - Krunic - Tonali - Theo

Diaz - Leao

Giroud


Tips: 0-2


Forza Milan!126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page