top of page

før kamp: milan-sassuolo

Oppdatert: 30. des. 2023


Vinterpausen for Serie A har krympet og krympet de siste årene, og nå har det altså kommet så langt at det også vil spilles romjulsfotball i støvellandet. For Milans del betyr det at man tar imot Sassuolo hjemme på San Siro, et lag som historisk sett har vært en hard nøtt å knekke, og da særlig på hjemmebane. I vår ble det tap med hele 2-5, så her er det definitivt en høne å plukke for Piolis menn.


Den store utfordringen er fortsatt den bisarre skadesituasjonen på midtstopperplass der både Tomori, Thiaw, Kalulu og Pellegrino er ute. I morgen betyr det at Theo Hernandez igjen må vikariere på stopperplass, og det mot en viss Domenico Berardi luskende ute til høyre for Sassuolo. Bare gudene vet hvordan det vil gå...


Offensivt har vi nok av kvalitet til å avgjøre dette til vår fordel, men da må de heve seg et godt hakk fra det forsmedelige poengtapet mot tabelljumbo Salernitana like før jul. Men er det noe julen lærer oss, så er det vel at håpet er det siste som dør. Og det gjelder også på fotballbanen.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Kjær - Theo - Florenzi

Bennacer - Reijnders

Pulisic - RLC - Leao

Giroud


Tips: 2-2


Forza Milan!


52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page