top of page

før kamp: Milan-sassuolo


Den som eide håp om at skuffelsene mot Roma og Lecce skulle fordrives mot Lazio tirsdag ble grundig skuffet. Milan ble nemlig utspilt etter alle kunstens regler. Vi må tilbake til braktapet mot Atalanta i 2019 for å finne en tilsvarende ydmykelse. Det dramatiske poengtapet mot Roma har åpenbart satt seg skikkelig i den kollektive psyken hos Milan.


Men spøkelse må drives ut, og det fort som svint. Ny sjanse kommer i formiddag kl. 12:30, da Milan tar imot Sassuolo hjemme på San Siro. Sassuolo som har slitt med å finne tilbake til nivået sitt de siste årene, men, som vi så i høst, så er også et slikt Sassuolo en hard nøtt å knekke for Milan. Gutta må finne tilbake til den kollektive styrken skal dette gå veien.


Theos skade var heldigvis bare en muskeltrøtthet som raskt ble overvunnet. Fikayo Tomori er imidlertid ny mann på skadeliste, og der kommer Simon Kjær nå inn som erstatter. En åpenbart frustrert Ismael Bennacer får hvile, og inn kommer Rade Krunic. Brahim Diaz sliter også med formen, og CdK får derfor en ny sjanse til å forløse kvaliteten vi vet han har i seg. Antatt startoppstilling blir derfor som følger:


Antatt lagsoppstilling:

Tatarusanu

Calabria - Kalulu - Kjær - Theo.

Tonali - Krunic

Saelemaekers - CdK - Leao

Giroud


Tips: 2-1


Forza Milan!


84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


bottom of page