top of page

Før kamp: Milan-Sassuolo


Etter den søte revansjen i Madrid i midtuken, skal nok en høne plukkes! I morgen møter nemlig Milan laget som var like før å sende oss ut av CL i vår, da de slo oss 2-1 på San Siro. Raspadori, Berardi og venner er alltid vanskelig å møte, særlig når de kan ligge og kontre. Det fikk Juve erfare da de tapte 1-2 hjemme i Torino for noen uker siden. Håpet er at gutta har fått lade batteriene nok til at de kan ta med tre nye poeng i kampen om tabelltoppen.


Skadeproblemene er fortsatt store. På onsdag måtte Giroud gi seg med en hamstringskade, og han er bekreftet ute i minst tre uker. Med Rebic ute er det kun ungkalven Pellegri som er backup for Ibra de neste ukene. Kan gamlefar holde seg skadefri frem til jul? Vi står foran fem kamper hvor det er realistisk å hente 15 poeng. Men det forutsetter at vi har noen som kan sette ballen i nettet. Tomori er også utelatt fra toppen, men forvente å være tilbake til kampen i midtuken.


Gladnyheten er at Mike Maignan er skadefri og vil starte. Bortsette fra bortekampen i Firenze har han stort sett gjort en grei figur. Habilt til å være en backup, synes nå jeg.


Ellers vil det roteres litt på midtbanen hvor Baka får sin første start, sammen med Bennacer. Florenzi kommer inn for Kalulu på høyreback.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Florenzi

Kjær

Romagnoli

Theo

Bakayoko

Bennacer

Saelemaekers

Diaz

Leao

Ibra


Tips: 2-1


Forza Milan!

75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page