top of page

Før kamp: Milan – RomaLørdag er det klart for storkamp på San Siro. Kan Milan temme CL-jagende ulver fra Roma? Eller ryker håpet om Europa?

Hvor: Stadio San Siro, Milano Når: Lørdag 09.05.2015 kl 20.45 TV: Cmore Live

Kampen om Europa Det er lite som har gått Milans vei den siste tida. Tre strake tap med utvisninger i de to siste, gir liten grunn til noe favorittstempel når Roma kommer på besøk til San Siro. Selv om Roma heller ikke har vært i glitrende form de siste månedene, vil nok de færreste sette pengene på hjemmeseier. Roma kommer til Milano med to strake seiere i bagasjen, og et desperat ønske om å sikre seg direkte kvalifisering til Champions League. Milan på sin side har falt ned på 11. plass og har stort sett bare en teoretisk mulighet til den siste Europe League-plassen igjen å spille for.

Milan (U-U-T-T-T)                               Roma (U-U-T-S-S)

Milan 1-1 Sampdoria                            Torino 1-1 Roma Inter 0-0 Milan                                     Roma 1-1 Atalanta Udinese 2-1 Milan                                Inter 2-1 Roma Milan 1-3 Genoa                                   Sassuolo 0-3 Roma Napoli 3-0 Milan                                  Roma 2-0 Genoa

Håp i hengende snøre? Da Milan gjesta Roma rett før jul, endte kampen 0-0. Man kan trygt påstå at vi da møtte et Romalag i langt bedre form enn de har vist den siste tida. Kanskje kan det være en inspirasjon for Milanspillerne at de klarte uavgjort på bortebane sist. I tillegg er det lov å håpe på at alle ryktene om nye investorer kan gi en ny gnist til et lag som har opplevd mye motgang denne sesongen.

Den siste x-faktoren i denne kampen, er det faktum at Milan må ta tre poeng for å fortsatt ha en teoretisk mulighet til å få spille i Europa neste år. For en klubb som pleier å hevde at «Europe is in our DNA» bør det gi ekstra motivasjon og grinta.

Mulig lagopstilling Pippo må klare seg uten Milans soleklare toppsocrer denne sesongen. Menez må sitte på tribuna sammen med Mattia De Sciglio, som begge er suspendert. Det betyr sannsynligvis at Destro starter på topp mot sine gamle lagkamerater. I tillegg er Rami, Suso, Montolivo og Shaarawy ute på grunn av skader. Sistnevnte har begynt å trene med laget igjen, men sjansen en nok liten for at han spiller.

For Roma er den største usikkerheten om Doumbia blir klar i tide eller ikke. Etter en lang periode med måltørke og lite spilletid, har han scora i de to siste kampene for Roma.

Milan: Lopez; Abate, Mexes, Paletta, Antonelli; Van Ginkel, De Jong, Poli; Honda, Destro, Bonaventura

Roma: Sanctis; Florenzi, Astori, Manolas, Torosidis; Pjanic, Rossi, Nainggolan; Gervinho, Doumbia, Ibarbo

Odds fra norsk tipping H: 3,30 U: 3,30 B: 1,88

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page