top of page

Før kamp: Milan – Rijeka


Presset ligger utvilsomt på Vincenzo Montella og Milan før møtet med de kroatiske seriemesterne. 

Hvor: San Siro, Milano

Når: Torsdag 28. september kl. 21.05 norsk tid

TV: Eurosport Player

Favoritter i motvind

Milan kommer rett fra et skuffende tap borte mot Sampdoria og er avhengig av både tre poeng og godt spill for å gjenreise litt av stoltheten og troen på prosjektet. Når man ser at de to kommende seriekampene er hjemme mot Roma og Inter er det liten tvil om at Montella sine gutter trenger den selvtilliten de kan klare å opparbeide seg foran de kampene.

Milan var knusende overlegne i gruppespillets første kamp, da de endevendte det antatt nest sterkeste laget Austria Wien med 5-1 på bortebane. Det er ingen som forventer en mindre overbevisende seier her.

Det er fortsatt en del forfall for Montella, som i tillegg har latt flere spillere få etterlengtet hvile. Milan må klare seg uten Luca Antonelli, Davide Calabria, Andrea Conti, Cristian Zapata, Gustavo Gomez, Riccardo Montolivo og Lucas Biglia.

Tap sist

De regjerende mestrene fra Kroatia har fått en brukbar start på sesongen, til tross for at de røk ut i Champions League-kvalifiseringen mot RB Salzburg. I serien har de plukket med seg 22 av 30 mulige poeng og er i skrivende stund nummer 2, fire poeng bak ledende Dinamo Zagreb.

I gruppespillets første kamp tapte Rijeka hjemme mot AEK Athen (1-2), og det er liten tvil om at Matjaz Kek og hans gutter har fått en forferdelig start på årets Europa League dersom de ikke får med seg poeng borte mot Milan. Om det skjer er heller tvilsomt.

Vincenzo Montella:

«Jeg vil bevise min verdi, min lidenskap og min vilje. Jeg er komfortabel i klubben og ønsker å takke ledelsen for støtten. Fassone og Mirabelli lar meg gjøre min jobb og de har respekt for mine avgjørelser. Jeg er stolt over å jobbe med dem og med å være manager i AC Milan.»

«Dette er en tøff periode, men det er da jeg pleier å være best. Som aktiv hadde jeg 13 alvorlige skader, men kjempet meg alltid tilbake og spilte videre. Vi hadde tøffe perioder da jeg ledet Catania og Fiorentina, men disse kom vi oss videre fra. Jeg er sikker på at resultatet vil bli det samme i Milan.»

«Mot Sampdoria viste laget at de var mentalt utslitte, og for mange var det den femte kampen på rad. Det er kun et fåtall av våre spillere som er vant til å spille kamp hver tredje dag, det krever en spesiell fysisk og mental styrke. Jeg jobber mye med deres mentalitet for at de skal tilpasse seg denne nye rytmen.»

«Nå kommer Rijeka, Roma og Inter på rekke og rad, alle på hjemmebane. Det er vanskelige kamper mot tøffe motstandere, men det vil også bli tøft for dem. Disse kampene gir oss ekstra motivasjon og jeg håper mine spillere kan vise meg og resten progresjon i spillet.»

Forventede lagoppstillinger:

Milan (3-5-2) :

Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessié, Locatelli, Calhanoglu, Borini; Cutrone, Silva

Rijeka (4-3-3):

Prskalo; Zuta, Zuparic, Elez, Vesovic; Males, Misic, Bradaric; Kvirzic, Heber, Gavranovic

Odds fra norsk tipping:

H: 1.17  U: 5.50 B: 10.00

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page