top of page

før kamp: milan-psg


Etter den totale skuffelsen i helgen med hjemmetapet mot Udinese, hvor vi ble transportert tilbake til de verste øyeblikkene fra i vinter, så må det virkelig mobiliseres for å gå løs på en ny kamp med pågangsmot og tro på fremtiden. Men jeg besverger alle onde omen, og skriver i protest.


Og for meg har da også CL de siste årene vært en bonus hvor vi har alt å vinne og ingenting å tape de siste par årene. Til tross for den mest smertefulle av slutter, så var fjorårets reise i CL en lang glede. Med en mindre gunstig trekning har vi i år blitt konfrontert med den harde virkeligheten: vi er fortsatt ganske langt unna å være tilbake som topplag i europeisk fotball. Om det var noe som ble tydelig i Paris for et par uker siden, så var det vel det. Så da er det bare en ting å gjøre: å gripe tilbake til holdningen om at vi har ingenting å tape, og at alle poeng blir en bonus - ja endatil bare et mål. For så langt i årets CL har vi ikke engang klart å få ballen i nettet.


Skadesituasjonen begynner muligens å letne litt. RLC er tilbake fra start. Det samme er Pulisic og Theo. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Musah

RLC - Reijnders

Pulisic - Giroud - Leao


Tips: 1-2


Forza Milan!

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page