top of page

før kamp: Milan-monza


Vi står ovenfor en historisk begivenhet når Milan møter Serie A debutantene Monza hjemme på San Siro lørdag kveld. Det er nemlig ikke ofte at vi møter et lag hvor vi med sikkerhet vet at klubbledelsen til motstanderlaget håper at vi vinner. Berlusconi og Galliani kan si så mye de bare vil at de håper Monza vinner. Det er ingen som tror på dem.


Monza begynte sesongen svært svakt, og Stroppa fikk gå tidlig. Men etter at Rafaele Palladino tok over har det begynt å se mye bedre ut. Sin første seier i Serie A fikk de hjemme mot Juve, og i uken slo de formlaget Udinese ut av den italienske cupen. Jeg forventer likevel at Milan vil dominere dette oppgjøret, og alt annet enn seier vil være en gedigen skuffelse.


Ukens store nedtur for vår del kom da vi fikk vite at Mike Maignan blir ute resten av året med en ny muskelskade. Dette er veldig frustrerende nyheter for alle Milanfans. Heldigvis har vi et noe letter kampprogram frem mot VM, så i de fleste tilfeller tror jeg ikke Tatarusanu vil bli avgjørende i negativ forstand.


Gledelig er det derimot at andre er tilbake fra skade. I følge de siste ryktene vil både Kjær, Rebic og Origi spille fra start for første gang på lenge. CdK er også klar for spill, og blir å finne på benken.


Antatt startoppstilling:


Tatarusanu;

Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez;

Pobega, Bennacer;

Messias, Brahim, Rebic;

Origi.


Tips: 2-0


Forza Milan!

101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page