top of page

Før kamp: Milan-lille

Oppdatert: 5. nov. 2020

Torsdag står Milan overfor en tøff motstander når den franske serietoeren Lille står på motsatt banehalvdel i europaligaens tredje runde.


Milan er fortsatt ubeseiret i høst. Men det er også Lille, som etter to uavgjorte kamper nå senest, riktignok har måttet overlate tabelltoppen til PSG. Som Milan har Lille en tett kobling til Elliot, og som Milan har Lille satset tungt på å lete opp unge talenter, men har foreløpig vært mer villig enn Milan til å selge dem videre med stor fortjeneste. Ikke bare snakker vi om vår egen Rafael Leao, men også spillere som Nicolas Pepe og Victor Osimhen, har klubben tjent store penger på. Alt ledet med stødig hånd av superdirektøren Luis Campos. Det er altså et lag satt sammen av en mann med ypperste kompetanse vi møter i morgen kveld.


For Milans del blir det nok en del rotasjon. Pioli ser ikke ut til å hvile Ibra, men for øvrig vil han bruke troppdybden for det den er verdt i den offensive troikaen. Dessverre ser Hauge foreløpig ut til å stille et stykke bak i køen, men vi kan da håpe at han blir å se mot slutten av kampen.


Antatt startoppstilling:

Donnarumma

Dalot - Kjær - Romagnoli - Hernandez

Tonali - Kessie

Castillejo - Krunic - Diaz

Ibra


Tips: 1-1

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page