top of page

før kamp: Milan-lecce


I morgen ettermiddag møter Milan Lecce. Det store spørsmålet er selvsagt om gutta har klart å nullstille hodet etter bragden mot Napoli på tirsdag.


Milans prestasjoner i CL har gitt oss mye gleder denne sesongen. Seriespillet derimot har vært veldig opp og ned. En av nedturen fikk vi oppleve da vi så vidt klarte uavgjort mot Lecce like over nyttår. Milan har derfor noe å bevise når de i morgen tar i mot laget fra Pugliakysten. Og dette er ikke bare en mulighet, det er en nødvendighet. Skal vi få spille CL neste år, er tåler vi ikke mange feiltrinn de siste åtte seriekampene.


Det er fortsatt få fravær til denne kampen. Men med tanke på de store problemene vi har hatt med å skåre, så er fraværet av Giroud ganske så surt. Han pådro seg en mindre muskelskade mot Napoli, og Rebic kommer etter alt å dømme inn for ham. Hvorfor Pioli tror kroaten plutselig har lært seg hvordan man låser opp lavtliggende forsvar er for meg en gåte, men vi får bare håpe at Milan på en eller annen måte likevel kan spille ham god. For det trenger vi. Litt smårotasjon blir det også i forsvar der både Kjær og Calabria får hvile. Inn kommer Kalulu og Thiaw. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Kalulu - Thiaw - Tomori - Theo

Tonali - Krunic

Messias - Diaz - Leao

Rebic


Tips: 2-1


Forza Milan!

66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page