top of page

før kamp: Milan - Juve


Lidelsen er over. Serie A er tilbake. Og det med et nytt toppoppgjør. Serieleder Milan tar imot tredjeplasserte Juve på San Siro søndag kveld. Byrival Inter slo ikveld Torino overbevisende 3-0 borte, og det er derfor kun seier som vil holde oss i toppen når si skriver mandag morgen.


Landslagspausen så lenge ut lenge ut til å gi Milan en fordel inn mot dette oppgjøret Meldinger om skader på Alex Sandro, kaptein Danilo, Chiesa, Vlahovic, dopingskande med Pogba, og utestengelse på Fagioli ville bety et svært svekket Juventus. Men i løpet av pausen har da altså både Chiesa og Vlahovic blitt friskmeldte, mens Milan på sin side har mistet Sportiello og Chukwueze til skader, samtidig som både Krunic og Kalulu bare er tilbake til benken. Maignan og Theo er suspendert, og RLC fortsatt ikke klar for spill. Milan må derfor stille med tredjevalg og superveteran Antonio Mirante i mål. Det er altså mange usikkerhetsmomenter i spill før morgendagens oppgjør.


Begge lag har nok kvalitet til å ta denne kampen hjem. Juve har sine dødballer og kontringer (særlig dersom Chiesa spiller), mens Milan har x-faktor i Leao og Pulisic, og en big-game player i Giroud. Juve storspiller aldri, men er alltid konkrete foran mål, og defensivt stabile. Milan varierer mer i prestasjonene, men har så langt i sesongen hatt marginene på sin side, og et toppnivå Juve ikke matcher - til tross for at de har den dyreste troppen i Serie A. Min spådom er en åpen, sjansefattig, kamp, som fort blir uavgjort, eller en ettmålsseier til ett av lagene.


Antatt startoppstilling:

Mirante

Calabria - Thiaw - Tomori - Florenzi

Adli

Musah - Reijnders

Pulisic - Giroud - Leao


Tips: 2-1


Forza Milan!

86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page