top of page

før kamp: Milan-inter


Denne kampen kommer ingen milanista noensinne til å glemme. Står stjernene rett så blir den et udødelig minne av rødsvart ekstase.


Men da er det mange poletter som må trille rett. Vi har slitt veldig mot Inter i cupformat de siste årene, og det er en mental sperre som her må overvinnes. Men, som om ikke det var nok, så blir det mest sannsynlig ingen Leao å se på San Siros gress i morgen kveld. Selv om skadekjenningen var svært mild, og Leao jogget ubesværet rundt på Milanello i dag, så tyder det meste på at risikoen for tilbakeslag er for høy til at han blir å se på banen fra start. I beste fall blir han å se på benken. Det er i så fall et stort tap for Milan. Uten ham hadde ikke Milan vært i denne semifinalen. Det tror jeg de fleste milanisti vil være enig om.


Men fotball er fotball, og på sitt beste kan vi slå nesten hvem som helst. Jeg gjetter på at vi kommer til å se en ganske balansert forestilling, uten lag som tar for stor risiko. Så får vi se hvem som vinner den taktiske bataljen, og hvem som har mest kvalitet til å avgjøre dette. Blir det storkampspiller Giroud, eller milandødar Lautaro Martinez? Den som lever får se!


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Kjær - Tomori - Theo

Tonali - Krunic

Diaz - Bennacer - Saelemaekers

Giroud:


Tips: 0-2


Forza Milan!


176 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page